Phiếu ôn tập nghỉ dịch Tiếng anh lớp 4

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 1
Chọn đáp án đúng.

1. I go to school ……. 6.30 am

A. on
B. to
C. by
D. at

2. What do you do ………. Art lessons?

A. in
B. during
C. on
D. at

3. I’m ………. I’d like some noodles.

A. hungry
B. thirsty
C. hurry
D. angry

4. I like beef. It’s my favourite ……….

A. drink
B. food
C. juice
D. milk

5 How ………are the books? 25.000 dong

a. old
b. much
c. many
d. often

6. What ………….is the board? Green

a. subject
b. animal
c. colour
d.time

7. The jeans …………….250.000dong.

a. am
b. is
c. are
d. do

8. His brother likes bears …………..they can climb.

a. because
b. but
c. and
d. so

9………….does your friends want to go to the food stall?

a. what
b. when
c. how
d. Why

10. What is your ......? – My name is Tommy.

A. game
B. names
C. name
D. name's

11. I'm ..... America.

A. in
B. a
C. from
D. too

12. There .... two boys in my class

A. is
B. many
C. are
D. isn't

13. Hi, my ..... Alan

A. name is
B. names'
C. names
D. is name

14. Jimmy is happy because to day is .... birthday

A. her
B. she
C. his
D. he

15. I .... two cats.

A. has
B. haven't
C. hasn't
D. have

16. Your cat .... nice

A. is
B. are
C. an
D. a

17. August is the eight month .... the year.

A. by
B. on
C. of
D. from

18. The box .... blue

A. are
B. aren't
C. is
D. this

19. I ... sorry. I'm late

A. is
B. are
C. am
D. not

20. What is your ......? – My name is Tommy.

A. game
B. names
C. name
D. name's

Khoanh tròn một từ khác loại.

1. A. SpeakB. SongC. PlayD. Swim
2. A. CountrysideB. CityC. StreetD. Map
3. A. MilkB. ChickenC. BreadD. Fish
4. A. AugustB. NovemberC. MayD. Match
5. A. MathsB. EnglishC. ScienceD. Vietnam
6. a. an elephantb. a bearc. a giraffed. crocodiles
7. a. thirstyb. thirteenc. fiftyd. twenty
8. a. hospitalb. schoolc. fieldd. factory worker
9. a. a shirtb. a dressc. trousersd. a skirt
10. a. lemonadeb. breadc. fried chickend. noodles

11. a. New Yearb. mooncakec. Children’s Dayd. Tet
12. a. carefulb. cheerfulc. bulkyd. lovely
13. a. medicineb. raincoatc. a camerad. an umbrella
Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 2
Reorder the words to make sentences.

1. elephants / because / they / I / bulky. / like / are / don’t

………………………………………………………………

2. apple juice?/ like / some / Would / you

………………………………………………………………

3. join / School / the / I’m / going to / Lantern Parade.

………………………………………………………………

4. you/ Ho Chi Minh city? / When / come / back / did / from

………………………………………………………………

5. with my / play football / friends / on Sunday. / I often

................................................................................................

6. my uncle / weekend / my house. / Last / stayed at

.....................................................................................................................................

7. T-shirt/wearing/and/He’s/jeans./a

.....................................................................................................................................

8. and mountains / country. / in my / a lot of rivers / There are

.....................................................................................................................................

9. usually stay / Do they / by the sea? / in a small house / or flat

.....................................................................................................................................

10. their friends / What do / like to / talk / about?

.....................................................................................................................................

11. the season / What / is / in Vietnam? / of fruits

.....................................................................................................................................

12. I often / play football / friends / with my / on Sunday.

.....................................................................................................................................

13. afraid / is very / of / dogs. / My son

.....................................................................................................................................

14. have any / doesn’t / books in / She / her schoolbag.

.....................................................................................................................................

15. like me / that for / Would you / you? / to do

..................................................................................................................................…

16. having a / wonderful / I’m / in Ho Chi Minh City. / time

.....................................................................................................................................

17. room? / your / wide / How / is

.....................................................................................................................................

18. much / gives us / today. / Our teacher / homework

.....................................................................................................................................

19. some / in the / garden. / There are / frogs

.....................................................................................................................................

20. on schooldays. / never / fishing / goes / Long

.....................................................................................................................................

21. good / very / My father / worker. / is a

.....................................................................................................................................

22. What / Hanoi today? / the weather / like in / is

..................................................................................................................................…

23. about their / news / have some / exams. / The students

.....................................................................................................................................

24. behind / my house. / any tall / trees / There aren’t

.....................................................................................................................................

25. eyes? / are your / baby’s / What / colour

.....................................................................................................................................

26. to many / the world. / to travel / They want / places in

.....................................................................................................................................

27. What / Summer? / usually / do in / do you

.....................................................................................................................................

28. tell me / the way / to the / Can you / hospital?

.....................................................................................................................................

29. to be / wants / My / brother / a footballer.

.....................................................................................................................................

30. for / How often / are you / late / school?

.....................................................................................................................................

31. in her / shopping / often goes / free time. / My mother

.....................................................................................................................................

32. years? / you begin / school / When do / the new

.....................................................................................................................................

33. wear / in the winter. / clothes / warm / We always

.....................................................................................................................................

34. uncle plant / garden?/ many flowers / Does your / in the

……………………………………………………………………………………….

35. can you / for me? / go to the / supermarket to / buy some fruit /

.....................................................................................................................................

36. music / to /you listen / last night? / Did/

..................................................................................................................................…

37. a year. / always / a picnic twice / My classmates / have /

.....................................................................................................................................

38. no / There are /in / girls / his class./

.....................................................................................................................................

39. to work / Many people /for their / walk / health.

.....................................................................................................................................

40. her / are / hats. / new / Those

.....................................................................................................................................

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 3
I. Circle the best answer A,B,C or D:

1. It’s time ………………………. breakfast.

A. to
B. in
C. for
D. eat

2.What …………………………. is it? It’s seven o’clock.

A. day
B. time
C. year
D. month

3. What time ……………………… it? It’s ten thirty.

A. are
B. am
C. be
D. is

4.It’s time for………………………………?

A. lunch
B. learn
C. play
D. dance

5. What time is it? It’s……………………….o’clock.

A. thirty
B. fourty
C. twenty
D. fifty

6. Excuse me. - ………………………..?

A. Thanks
B. No
C. Yes
D. What

7. Mai ……………………… lunch at 12.30.

A. have
B. has
C. does
D. plays

8. What time does Linda have…………………..?

A. fifteen
B. subject
C. dinner
D. football

9. My mother ………………….. lunch at twelve o’clock.

A. have
B. learns
C. plays
D. has

10. His brother ………………………….. to work at 6.45 A.M.

A. go
B. speak
C. play
D. goes

11. Her mother ……………………….. T.V in the evening.

A. watches
B. watch
C. plays
D. goes

12. His father goes to work …………………….. the morning.

A. on
B. in
C. at
D. to

13. She goes to bed at ……………………. P.M.

A. 10.30
B. 25.30
C. 32.30
D. 40.45

14. …………………………….. he watch T.V in the evening? Yes, he does.

A. Do
B. Does
C. Play
D. Don’t

15. …………………………… time do you have lunch? At 11.20

A. what
B. where
C. when
D. who

16. My father doesn’t work …………………………. the evening.

A. on
B. to
C. from
D. in

17. I don’t ……………………….. T.V in the morning.

A. watches
B. watch
C. play
D. learn

18. He works from 7.30A.M ………………………… 4.30 P.M.

A. on
B. to
C. at
D. in

II. Choose the underlined word or phrase A, B, C or D

1. Where(A) time is (B) it (C)? – It’s ten (D) o’clock.

2. My(A)mother watch (B) T.V in (C) the (D) evening.

3. Nam go(A)to (B) school at (C) 6.20 A.M in (D) the morning.

4. LiLi have(A)lunch at (B) 11.30 in (C) the morning (D).

5. I go(A)to (B) school on (C) 6.30 A.M in (D) the morning.

III. Read the passage and then answer the following questions:

Hi, my name is Peter. This is my father. He gets up at six o’clock. He has breakfast at 6.30 A.M. He goes to work at 7 o’clock. He works from 7.30 A.M to 4.30 P.M. He watches T.V in the evening. He goes to bed at 10.45 P.M.

1. Who is this? – This……………………………………………………………………….

2. What time does he get up? – He gets……………………………………………..

3. What does he do at 6.30? – He has…………………………………………………

4. What time does he go to work? – He goes………………………………………..

5. How many hours does he work a day? – He works…………….. hours a day.

6. What does he do in the evening? – He watches…………………………………..

7. What does he do at 10.45? – He…………………………………………………………

8. Where is he at 8.30 A.M? – He is…………………………………………………………

IV. Circle the odd one out

1. A. eleven B. twelve C. twenty D. time
2. A. where B. what C. when D. o’clock
3. A. lunch B. breakfast C. ice-cream D. dinner
4. A. evening B. morningC. afternoon D. work
5. A. go B. watchC. have D. lunch
6. A. school B. work C. bed D. ten
7. A. Monday B. Tuesday C. January D. Friday
8. A. at B. from C. to D. T.V
Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 4
I. Read and match

1. What time is it?a. No, they aren’t.
2. What time do you get up?b. I was at home.
3. What do you do in the afternoon?c. At six thirty.
4. Where were you yesterday?d. She’s dancing.
5. What did you do last Sunday?e. I play football.
6. What’s Linda doing?f. I watched a film.
7. Are they playing football?g. It’s nine o’clock.
II. Read and complete

guitar; from; goes; friend; likes; like;
This is my new (1)…………. Her name is Linda. She is nine years old. She is (2)………… England. She is a pupil at Ha Noi International School. She (3)………….. music very much. She can play the (4)…………..and sing many Vietnamese songs. She (5)………….to the Music Club on Wednesdays.

III. Look and write. There is one example.

Example:

hnluc → l u n c h


1. akasbreft → _ _ _ _ _ _ _ _ _

2. egt pu → _ _ _ _ _

3. og ot edb → _ _ _ _ _ _ _

4. og mhoe → _ _ _ _ _ _

5. indner → _ _ _ _ _ _

IV. Order the words. There is one example.

Example: breakfast / Tony / at / has / 7 o’clock

Tony has breakfast at 7 o’clock.

1.you / what / go / do / time / school / to

_____________________________________?

2. in / do / you / do / what / morning / the

_____________________________________?

3. time / is / what / it

_____________________________________?

4. homework / Linda / at / does / 8 o’clock / her

_____________________________________.

5. football / Peter / at / plays / 4:45

_____________________________________.

V. Complete the sentences as example.

Example: What/ he/ reading?

What is he reading?

1. Where/ you/ yesterday?

………………………………………………………………………….

2. I / home.

…………………………………………………………………………..

3. What / he/ do/ yesterday?

…………………………………………………………………………….

4. He/ football/ yesterday.

………………………………………………………………………………

5. What subjects/ you/ today?

………………………………………………………………………………

6. What day/ today?

……………………………………………………………………………..

7. you/ Maths/ today?

………………………………………………………………………………….

8. What / they/ doing?

………………………………………………………………………………

9. When/ your/ birthday?

………………………………………...................................................

10. I/ like / ride/ bike.

………………………………………………………………………………

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 5
Ex1: Put a word under each picture: Vegetables, lemonade, noodles, apple, orange, rice, fish, bread, water, milk, chicken, banana

Bài tập ở nhà môn tiếng Anh lớp 4 trong thời gian nghỉ dịch Corona Đợt 2


Ex 2: Odd one out:

1. a. fish b. pork c. beef d. fruit juice
2. a. bread b. nursec. noodles d. food
3. a. doctor b. worker c. rubber d. teacher
4. a. clerk b. field c. factory d. office
5. a. drink b. milk c. water d. apple
6. a. banana b. apple c. fruit d. tailor
7. a. drink b. noodlesc. bread d. fish
8. a. lemonade b. fruit jucie c. lunch d. chicken
9. a. vegetable b. breakfast c. lunch d. dinner
10. a. rice b. orange c. banana d. apple
11. a. orange juice b. milk c. water d. fish
12. a. bread b. noodles c. hungry d. fish
13. a. thirsty b. banana c. apple c. lemonade
14. a. math b. teacher c. history d. music
15. a. subject b. pencil c. rubber d. shapener
16. a. England b. American c. Japan d. China
17. a. nationality b. his c. her d. your
18. a. get up b. go home c. name d. sing
19. a. PE b. IT c. On d. Art
20. a. eat b. pork c. chicken d. bread
Ex 3: Put the words in correct order:

1. like/ I / apple juice/ would/ some/.

2. what/ your/ drink/ favourite/ is/?

3. Mary’s/ food/ is/ what/ favourite/?

4. drink/ is/ juice/ favourite/ my/ orange/.

5. parents/ fish/ rice/ like/ my/ and/

6. have/ you/ breakfast/ do/ what/ for/?

7. mother/ home/ late/ goes/ evening/ the/ in/my/.

8. her/ factory/ worker/ works/ in/, / he/ is/ father/ a/ a/.

9. she/ some/ like/ water/ would/ and/ apple/.

Ex 4: Read and match:

1. What’s your favourite drink? a. Yes, please
2. Does she like her job? b. Yes, you can.
3. Would you like some lemonade? c. In a factory.
4. What does she do? d. Yes, please. I love noodles.
5. May I come in, sir? e. It’s apple juice.
6. Do you like your job?f. No, she doesn’t.
7. Would you like some noodles? g. She’s a clerk.
8. Where does he work? h. Yes, I do.
9. What time do you go to school? i. On Tuesday and Thursday.
10. Where are you from? j. No, she’s American.
11. What did you do last night? k. It’s two fifty six.
12. Did you go to school yesterday? l. I did my homework and watched TV.
13. Is she Malaysian? m. At a quarter to seven.
14. What time is it now? n. Yes, I did.
15. When do you have English? o. Tokyo, Japan.
Ex 5: Choose the correct answer:

1. Would you like ................. beef? (an/ a/ some/ any)

2. My father ................. his job. (like/ loves/ do/ have)

3. What ................. Lan do? (is/ am/ do/ does)

4. Our friends ................. to school in the morning. (goes/ when/ go/ did)

5. What ................. you do yesterday? (do/ does/ did/ doed)

6. Lan ................. at the zoo last weekend. (is/ was/ beed/ am)

7. My ................. drink is lemonade. (like/ favourite/ love/ drink)

8. I go to ................. at 10 p.m. (school/ work/ bed/ the zoo)

9. My grandfather is a farmer. He works in the ................. . (factory/ school/ office/ field)

10. Every day I get ................. at 6 o’clock. (up/ in/ to/ next)

11. His favourite drink is ................. . (chicken/ beef/ fruit juice/ beef)

12. Sometimes I have some bread with milk for ................. . (school/ breakfast/ class/ friend)

13. I am hungry. I would like some ................. . (water/ milk/ coffee/ noodles)

14. Mr. Tuan is a doctor. He works in a ................. . (field/ factory/ hospital/ police stattion)

15. My uncle is a ................. in a primary school. (tailor/ singer/ teacher/ driver)

16. My grandparents are working in the rice ................. now. (field/ office/ hospital/ school)

17. What ................. does your brother get up? (colour/ time/ food/ drink)

18. ................. does she work? – in an office. (what/ who/ when/ where)

19. My school starts at 7 o’clock and ................. at 11.15. (does/ teaches/ finishes/ watches)

20. ................. dinner, I do my homework or listen to music. (at/ after/ before/ in)

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 6
1: Chọn từ khác loại

1. A. Old B. Short C. Teacher D. Beautiful
2. A. Friendly B. Lovely C. Happily D. Pretty
3. A. Thick B. Than C. ThinD. Slim
4. A. Childhood B. Footballer C. Engineer D. Writer
2: Dịch các câu sau sang tiếng Anh

1. Bạn có muốn uống một chút nước cam không?

_____________________________________________________?

2. Anh trai của tôi là một bác sĩ.

_____________________________________________________.

3: Đọc đoạn văn trả lời câu hỏi

Hi. I’m Lily. Look at this picture. I’ll tell you about my family. There are 4 people in my family. This is my parents. My father is taller than my mother. He is a driver and my mother is a housewife. This is my sister, Linda. She is eleven years old. She is older than me. She is slim but very sporty. She like playing football. She is lovely and cheerful. The smallest girl is me. I love family.

1. How many people are there in her family?

________________________________________________________.

2. Is her father tall?

________________________________________________________.

3. What is her sister’s name?

________________________________________________________.

4. What does her sister look like?

________________________________________________________.

4: Chọn đáp án đúng

1.
I ________ to school late yesterday.

A. went
B. go
C. goes
D. going

2. His brother is ________ musician.

A. a
B. an
C. the
D. X

3. Please tell me what time do you ________ your homework?

A. get
B. go
C. have
D. do

4. - What is their ________ food? - They like chicken.

A. favourite
B. cheerful
C. kind
D. tall

5. My sister often ________ to music in her free time.

A. cooks
B. listens
C. reads
D. goes

6. Her birthday is ________ February 25th.

A. at
B. in
C. on
D. for

7. People use ________ to see the time.

A. cars
B. televisions
C. news
D. clocks

8. My teacher is tall ________ thin.

A. but
B. for
C. and
D. or

5: Sắp xếp các từ để tạo thành câu hoàn chỉnh

1.
like/ mother/ what/ your/ does/ look/?

____________________________________________________________

2. me/ brother/ is/ older/ my/ than/.

____________________________________________________________

3. what/ grandparents/ do/ like/ your/ look/?

____________________________________________________________

4. are/ their/ house/ decorating/ they/.

____________________________________________________________

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 7
Task 1. Odd one out:

1. a. morning b. evening c. dancingd. afternoon
2. a. tomorrow b. night c. yesterday d. today
3. a. see b. meet c. watchd. again
4. a. hello b. goodbye c. good morning d. good afternoon
5. a. Japanese b. Australia c. America d. England
Task 2. Order the words. There is one example.

Example: beach/ Tony/ on/ was /the / yesterday

Tony was on the beach yesterday.

1. you/ where/ yesterday/ were/ morning

_____________________________________?

2. do/ you/ did/ what/ morning/ this

_____________________________________?

3. you/ did/ go/ on time/ school/ to

_____________________________________?

4. homework/ your/ yesterday/ do/ you/ did/ evening?

_____________________________________.

5. football/ Peter/ at/ plays/ 4:45

_____________________________________.

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 8
Task 1. Odd one out:

1. a. Australian b. Malaysian c. Vietnamese d. America
2. a. Wednesday b. Yesterday c. Saturday d. Tuesday
3. a. February b. Library c. March d. July
4. a. May b. April c. Ninth d. June
5. a. twenty b. twenty-third c. twenty-three d. twenty-nine
Task 2. Read and number the sentences in the correct order. The conversation begins with 0.

0AMai: Hi Lan. Where were you last weekend?
BLan: I read books and did my project.
CMai: What did you do there?
DLan: No. They were on the beach.
EMai: Did you go their with your friends?.
FLan: I was in the school library.
ĐÁP ÁN

Task 1. Odd one out:


1 - d; 2 - b; 3 - b; 4 - c; 5 - b;

Task 2. Read and number the sentences in the correct order. The conversation begins with 0.

1 - F; 2 - C; 3 - B; 4 - E; 5 - D

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 9
Task 1. Odd one out:

1. a. on
b. in
c. sit
d. to

2. a. want
b. what
c. where
d. how

3. a. ride
b. bike
c. swim
d. swing

4. a. dictation
b. write
c. comic book
d. text

5. a. tennis
b. football
c. guitar
d. volleyball

Task 2: Read and match

1. What’s the date today?a. No, I didn’t.
2. Where were you yesterday?b. It’s the fifth of March
3. Did you play chess yesterday?c. I was in the school.
4. What did you play?d. No, he didn’t.
5. Did your father watched TVe.I played badminton
ĐÁP ÁN

Task 1. Odd one out:


1 - c; 2 - a; 3 - b; 4 - b; 5 - c

Task 2: Read and match

1 - b; 2 - c; 3 - a; 4 - e; 5 - d

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 10
Task 1. Order the words. There is one example.

Example: breakfast/ Tony/ at/ has/ 7 o’clock

Tony has breakfast at 7 o’clock.

1. you/ what/ go/ do/ time/ school/ to

_____________________________________?

2. in/ do/ you/ do/ what/ morning/ the

_____________________________________?

3. time/ is/ what/ it

_____________________________________?

4. homework/ Linda/ at/ does/ 8 o’clock/ her

_____________________________________.

5. football/ Peter/ at/ plays/ 4:45

_____________________________________.

Task 2. Read and number the sentences in the correct order. The conversation begins with 0.

0AMinh: What do you usually do on Saturday mornings, An?
BAn: At six o’clock. What time is it now?
CMinh: I cycle, too. What time do you cycle?
DAn: Oh, no. We’re late for school. Let’s run now.
EMinh: It’s seven fifty.
FAn: I usually cycle. What about you?
Task 3. Write the time

1. 5.00 five o'clock
2. 5.05 five five
3. 4.25
4. 5.15
5. 8.30
6. 9.35
7. 10.45
8. 3.50
ĐÁP ÁN

Task 1. Order the words. There is one example.


1 - What time do you go to school?

2 - What do you do in the morning?

3 - What time is it?

4 - Linda does her homework at 8 o'clock.

5 - Peter plays football at 4:45.

Task 2. Read and number the sentences in the correct order. The conversation begins with 0.

1 - F; 2 - C; 3 - B; 4 - E; 5 - D

Task 3. Write the time

1. 5.00 five o'clock
2. 5.05 five five
3. 4.25 four twenty - five/ twenty five past four
4. 5.15 five fifteen/ a quarter past five
5. 8.30 half past eight/ eight thirty
6. 9.35 nine thirty - five
7. 10.45 a quarter to eleven/ ten forty-five
8. 3.50 three fifty/ ten to four

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 11
Task 1. Read and match.

1. What's the time now?
2. What time do you get up?
3. What do you do in the afternoon?
4. Where were you yesterday?
5. What did you do last Sunday?
a. At six thirty.
b. I was on the beach.
c. I watched TV.
d. I play volleyball
e. It’s ten o'clock
Task 2. Order the words.

1. school/ He/ goes to /6.30/at

..................................................................................................................................

2. at/Lan/ has breakfast/ 6.15

..................................................................................................................................

3. You/at/ go to bed/ 10.00

..................................................................................................................................

4. They/ have lunch/ 11.30/at

..................................................................................................................................

5. at /Your father/ to work/ goes /7.30

...........................................................................................................

Task 3. Look and write. There is one example

Example: hnluc → l u n c h

1. akasbreft → _ _ _ _ _ _ _ _ _

2. egt pu → _ _ _ _ _

3. og ot edb → _ _ _ _ _ _ _

4. og mhoe → _ _ _ _ _ _

5. indner → _ _ _ _ _ _

ĐÁP ÁN

Task 1. Read and match.


1 - e; 2 - a; 3 - d; 4 - b; 5 - c

Task 2. Order the words.

1 - He goes to school at 6.30.

2 - Lan has breakfast at 6.15.

3 - You go to bed at 10.10.

4 - They have lunch at 11.30.

5 - Your father goes to work at 7.30.

Task 3. Look and write. There is one example

1 - breakfast;

2 - get up;

3 - go to bed;

4 - go home;

5 - dinner;

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 12
Task 1. Read and write YES or NO.

Hi, I’m Ha. I study at Hoa Sen Primary School. I usually get up at 7.00. After breakfast, I walk to school at 7.40. My school starts at 8.00. My friends and I play badminton at break time. We have three subjects in the afternoon. The school finishes at 4.30.

0.Ha is a pupil at Hoa Sen Primary School.YES
1.She usually gets up at seven a.m.____
2.She goes to school at seven fifteen.____
3.Ha and her friends play volleyball at break time.____
4.She studies four subjects in the afternoon.____
5.Her school day finishes at four thirty.____
Task 2. Read and complete

Tung studies at Nam Dan Primary school. Every day he gets up at 6.30. He goes to school at 7 a.m. School starts at 7.30 a.m and finishes at 4.30 p.m. He goes home at 5 o'clock. He has dinner at 7.15 in the evening. Then he does his homework or listens to music. He goes to bed at 9.45.

1. Tung goes to school at .............................................

2. He goes home at ........................................................

3. He ................................at 7.15

4. He ................................at 9.45

Task 3: Put the words in order

1. Gets/ my/ early/ up/ father

...............................................................................

2. I / afternoon/ the/ go/ school/ to/ in

.......................................................................

3. Ten / at/ my/ to/ o'clock/ bed / brother/ goes

...................................................

4. In/ morning/ do/ the/ what/ you/ eat

.......................................................................

5. Mother/ up/ does/ your/ time/ get/ what

..........................................................

ĐÁP ÁN

Task 1. Read and write YES or NO.


1 - Yes; 2 - No; 3 - No; 4 - No; 5 - Yes

Task 2. Read and complete

1 - seven o'clock/ 7 a.m;

2 - 5 o'clock;

3 - has dinner;

4 - goes to bed;

Task 3: Put the words in order

1 - My father gets up early.

2 - I go to school in the afternoon.

3 - My brother goes to bed at ten o'clock.

4 - What do you eat in the morning?

5 - What time does your mother get up?

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 13
Task 1. Write “an” or “a”.

1. This is_______ orange.

2. This is_______pear.

3. I don’t have_______ sandwich.

3. I have_______ cookie.

4. This is_______ banana.

5. I have_______ egg.

6. I have_______ apple.

7. I have_______ tomato.

Task 2. Order the words.

1. like/ Do/ you/ banana?

– > ____________________

2. do./ I/ Yes,

-> ____________________

3. you/ like/ carrots?/ Do

-> ____________________

4. I/ don’t/ No,

-> ____________________

5. bread?/ you/ like/ Do

-> ____________________

6. I/ Yes,/ do.

-> ____________________

Task 3. Translate to English.

1. Đây là bà của tôi.

- _______________________

2. Đây là anh của tôi.

-_______________________

3. Đây là chị của tôi.

-_______________________

4. Đây là cây kem của Rosy.

-_______________________

5. Đây là cái cặp của Tim.

-_______________________

6. Nó là con gấu bông của Billy.

-_______________________

7. Nó là cây viết chì của Ba.

-_______________________

ĐÁP ÁN

Task 1. Write “an” or “a”.


1. This is___an____ orange.

2. This is___a____pear.

3. I don’t have_____a__ sandwich.

3. I have____a___ cookie.

4. This is____a___ banana.

5. I have____an___ egg.

6. I have__an_____ apple.

7. I have___a____ tomato.

Task 2. Order the words.

1. Do you like banana?

2. Yes, I do.

3. Do you like carrots?

4. No, I don't.

5. Do you like bread?

6. Yes, I do.

Task 3. Translate to English.

1 - This is my grandmother.

2 - This is my brother.

3 - This is my sister.

4 - It is Rosy's ice - cream.

5 - It is Tim's school bag.

6 - It is Billy's teddy bear.

7 - It is Ba's pencil.

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 14
Task 1. Complete the sentences.

job; milk; breakfast; school; o’clock; dinner;

Every day I get up at six (1) …………………. I take a shower and get dressed. Then I have bread and eggs for my (2) ………………………… . I drink a glass of (3) …………. . It is my favourite drink. Finally, I prepare to go to (4) ……………… . What time do you get up? What do you have for breakfast?

Task 2. Answer the questions.

1. Do you like carrots? (Yes)

-__________________________

2. Do you like yogurt? (No)

-__________________________

3. Do you like rice? (Yes)

-__________________________

4. Do you like meat? (No)

-__________________________

5. What do you like? (milk)

-__________________________

6. What do you like? (bread)

-__________________________

Task 3. Translate to English.

1. Đây là cái đầm của cô ấy.

-_______________________

2. Đây là đôi vớ của cô ấy.

-_______________________

3. Đây là cái áo thun của anh ấy.

-_______________________

4. Đây là đôi giày của anh ấy.

-_______________________

5. Đây là cái nón của cô ấy phải không? (Yes)

-______________________________________________

6. Đây là đôi giày của cô ấy phải không? (No)

-______________________________________________

7. Đây là cái áo khoác của anh ấy phải không? (No)

-______________________________________________

ĐÁP ÁN

Task 1. Complete the sentences.


1 - o' clock;

2 - breakfast;

3 - milk;

4 - school;

Task 2. Answer the questions.

1 - Yes, I do.

2 - No, I don't.

3 - Yes, I do.

4 - No, I don't.

5 - I like milk

6 - I like bread.

Task 3. Translate to English.

1 - This is her dress.

2 - These are her socks.

3 - It is his T - shirt.

4 - These are his shoes.

5 - Is this her hat? - Yes, it is.

6 - Are these her shoes? - No, they aren't.

7 - Is this his coat? - No, it isn't.

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 15
Task 1. Tìm từ khác với các từ còn lại:

1. a. green b. blue c. milk d. purple
2. a. cake b. giraffe c. bread d. ice cream
3. a. monkey b. tigerc. liond. water
4. a. angry b. happy c. sunny d. tired
5. a. turtle b. bears c. rabbits d. elephants



Task 2. Sắp xếp lại:

1. hungry/ am/ I
=>…………………………………..……..

2. I/ like/ tigers/ don't
=>…………………………………..……..

3. you/ want/ little/ do/ a/ ball/?
=>……………………………………..…..

4. every day/ I/ the/ play/ cat/ with
=>………………………………….……..

5. your/ what/ favorite/ is/ color/?
=>…………………………………..……..

Task 3. Đọc đoạn văn và xác định những câu dưới đây là Đúng hay Sai. Nếu đúng điền Yes, nếu sai điền No.

My name is Nam. I’m ten years old. I’m a pupil at Le Van Tam Primary School. I’m in class 4A. There are twenty-two pupils in my class. I like reading very much. I often go to the library in my free time. My favourite subject is English. I usually play badminton with my friends in our break time because I love sports too.

1. Nam is ten years old.
2. There are twenty-three pupils in his class
3. His favourite subject is Math.
4. His favourite sport is badminton.
5. Nam doesn't like sports.

ĐÁP ÁN

Task 1. Tìm từ khác với các từ còn lại:


1 - c; 2 - b; 3 - d; 4 - c; 5 - a

Task 2. Sắp xếp lại:

1 - I am hungry.
2 - I don't like tigers.
3 - Do you want a little ball?
4 - I play with the cat every day.
5 - What is your favorite color?

Task 3. Đọc đoạn văn và xác định những câu dưới đây là Đúng hay Sai. Nếu đúng điền Yes, nếu sai điền No.

1 - Yes; 2 - No; 3 - No; 4 - Yes; 5 - No

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 16
Task 1. Chọn từ thích hợp điền vào chỗ trống:


1. I ……………. my teeth every day.

a. wash
b. walk
c. brush

2. Do you want ……....….? - Yes, I do.

a. orange car
b. a orange car
c. an orange car

3. What do you want? - I want ..........................

a. a sandwich
b. a sandwichs
c. sandwiches

4. Do you want milk? - …………………….

a. No, I do.
b. Yes, I am.
c. Yes, I do.

5. ……………… pens are there? - There are two pens.

a. How old
b. How
c. How many

6. How is the …………….? - It is snowy.

a. weather
b. table
c. sun

7. What do you like? - I like elephants …….. rabbits.

a. an
b. and
c. X

8. There ……........ eleven flowers.

a. are
b. is
c. am

9. I don't …..…….. the turtle every day.

a. brush
b. eat
c. feed

10. Are you scared? - No, ......................... .

a. I am.
b. am I not.
c. I'm not.

11. I want chicken. I don't want ................... .

a. tiger
b. fish
c. frog

12. My favorite color is ....................... .

a. an orange
b. a orange
c. orange

Task 2. Write Yes or No

My name’s Peter. I go to Orange Park School. Look at these pictures of my school. Our classroom is upstairs. It’s very big and bright.
I’m in class 3C. There are 12 girls and 14 boys in my class. Our teacher is Mrs Cooper. There are lots of pictures and posters on the wall.
There is a swimming pool too. I love my school.

1. His name is Peter.
2. Their classroom is downstairs.
3. The classroom is very small and bright.
4. Peter is in class 3C.
5. There are 27 students in Peter's class

Task 3. Complete sentences

1.
Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 4 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 14/03


A: What animal is that?
B: It’s a m________.

2.
Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 4 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 14/03


A: Would you like some n_ __________?
B: Yes, please.

3.
Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 4 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 14/03


A: What are you going to do?
B: I’m going to get p __________

4.
Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 4 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 14/03


A: What t______ is it?
B: It’s three o’clock.

ĐÁP ÁN

Task 1. Chọn từ thích hợp điền vào chỗ trống:


1 - c; 2 - c; 3 - a; 4 - c; 5 - c; 6 - a;
7 - b; 8 - a; 9 - c; 10 - c; 11 - b; 12 - c;

Task 2. Write Yes or No

1 - Yes; 2 - Yes; 3 - No; 4 - Yes; 5 - No

Task 3. Complete sentences

1 A: What animal is that?
B: It’s a monkey.

2. A: Would you like some noodles?
B: Yes, please.

3. A: What are you going to do?
B: I’m going to get presents.

4. A: What time is it?
B: It’s three o’clock.

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 17
Task 1. Tìm từ khác với các từ còn lại:

1. a. green b. orangec. milk d. black
2. a.cake b. elephantc. noodlesd. rice
3. a. dogb. lionc. turtled. coffee
4. a.angry b. happyc. sunny d. tired
5. a.turtle b. bears c. rabbitsd. goldfish



Task 2. Chọn từ thích hợp hoàn thành đoạn văn.

job;
orange juice; breakfast; school; o’clock; dinner;

Hello, I am a (1)................ Every day I get up at six (2) …………………. I take a shower and get dressed. Then I have bread and eggs for my (3) ………………………… . I drink a glass of (4) …………. . It is my favourite drink. Finally, I prepare to go to (5) ……………… . What time do you get up? What do you have for breakfast?

Task 3. Sắp xếp những từ đã cho thành câu có nghĩa.

1. hungry/am/ I
=> .................................................

2. I/ like/ tigers/ don't
=>…………………………………..……..

3. you/want/ red/ do/ a/ ball/?
=>……………………………………..…..

4. she/ volleyball/ everyday/ with/ plays/ friends
=>………………………………….……..

5. your/ what/ favorite/ is/ sport/?
=>…………………………………..……..

ĐÁP ÁN

Task 1. Tìm từ khác với các từ còn lại:


1 - c; 2 - b; 3 - d; 4 - c; 5 - a

Task 2. Chọn từ thích hợp hoàn thành đoạn văn.

1 - student; 2 - o'clock; 3 - breakfast; 4 - orange juice; 5 - school;

Task 3. Sắp xếp những từ đã cho thành câu có nghĩa.

1 - I am hungry.
2 - I don't like tigers.
3 - Do you want a red ball?
4 - She play volleyball with friend everyday.
5 - What is your favorite sport?

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 18
Task 1. Odd one out:

1. a. classroom b. teacher c. gym d. computer room
2. a. addressb. village c. district d. city
3. a. road b. street c. study d. village
4. a. photograph b. mask c. puppet d. take
5. a. maths b. science c. month d. informatic technology



Task 2. Read and write YES or NO.

Dear Lam,
I’m Viet. Last Sunday was fun and relaxing. I got up late. In the morning, I cleaned my room. In the afternoon, I watered flowers in the garden. Then I did my homework. In the evening, I chatted online with my friend Nam. We talked about our favourite films. What did you do last Sunday?

1.Last Sunday was fun and relaxing.
2.Viet got up early.____
3.In the morning, he cleaned the living room.____
4.In the afternoon, he worked in the garden.____
5.Then he did his homework.____
6.In the evening, he chatted online with his friend Mai.____

Task 3. Put the words in order

1. yesterday/ beach/ they/ were/ on/ the/ afternoon/.
……………………………………………………………………………………

2. Where/ yesterday/ Linda/ was/ morning/?
……………………………………………………………………………………

3. the/ in/ flowers/ the/ morning/ watered/ I /.
……………………………………………………………………………………

4. evening/ the/ I / TV/ watched/ in/.
……………………………………………………………………………………

5.do/ what/ you/did/weekend/ last?
……………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Task 1. Odd one out:


1 - b; 2 - a; 3 - c; 4 - d; 5 - c

Task 2. Read and write YES or NO.

1 - Yes; 2 - No; 3 - No; 4 - Yes; 5 - Yes; 6 - No

Task 3. Put the words in order

1 - They were on the beach yesterday afternoon.
2 - Where was Linda yesterday morning?
3 - I watered the flowers in the morning.
4 - I watched TV in the evening.
5 - What did you do last weekend?

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 19
Task 1. Odd one out:

1. a. paint b. read c. video d. listen
2. a. water b. school c. zoo d. class
3. a. exercise b. music c. dictationd. draw
4. a. wash b. water c. week d. want
5. a. Birthday b. Monday c. Thursday d. Sunday



Task 2: Reorder the words to make meaningful sentence.

1. did/ do/ night/ what/ she/ last/?
……………………………………………………………………………………

2. was/ the/ Tuan/ at/ zoo/.
……………………………………………………………………………………

3. this/ painted/ mask/ we/ a/ nice/ afternoon/.
…………………………………………………………………………………

4. evening/ piano/ the/ did/ you/ yesterday/ play/?
……………………………………………………………………………………

5. this/ TV/ Mai/ brother/ and/ her/ watched/ morning/.
……………………………………………………………………………………

Task 3. Match.

1, What is Christmas? a, a big festival in Viet Nam at the begin of the year.
2, What’s moncake? b, a big festival in many countries.
3, What is Tet? c, a festival for children.
4, What’s children’s day? d, a cake for Mid – Autumn festival.
ĐÁP ÁN

Task 1. Odd one out:


1 - c; 2 - a; 3 - d; 4 - c; 5 - a

Task 2: Reorder the words to make meaningful sentence.

1 - What did she do last night?
2 - Tuan was at the zoo.
3 - We painted a nice mask this afternoon.
4 - Did you play the piano yesterday evening?
5 - Mai and her brother watched TV this morning.

Task 3. Match.

1 - b; 2 - d; 3 - a; 4 - c

Nguồn: Tổng hợp
 

tieuthuyet0202

Thành Viên
15/10/19
96
8
8
26
Thành Viên
Đề 20
Task 1. Choose the odd one out.

1, tiger monkey animal giraffe
2, prettylionbulky scary
3, love like want why
4, seven eight elephanteleven
5, Teddy Micky Kitty funny



Task 2. Điền từ thích hợp hoàn thành chỗ trống.

shirt; stamps; sweet; books and pens; dolls;

1, I want some .................................... Let’s go to the post office.
2, I want some .................................. . Let’s go to the sweet shop.
3, I want some .................................. . Let’s go to the bookshop.
4, I want a ......................................... . Let’s go to the clothes shop.
5, I want some .................................. . Let’s go to the toys shop.

Task 3. Reorder the words to make meaningful sentences.

1, the bears/ What/ like/ are/ ? /
.............................................................................................................

2, animals/ like/ What/ you/ do/ ? /
.............................................................................................................

3, like/ Peter/ the tigers/ doesn’t/ ./
.............................................................................................................

4, like/ I/ monkeys/ funny/ are/ because/ they/ ./
.............................................................................................................

5, like/ tigers/ don’t/ because/ I/ they/ scary/ are/ ./
.............................................................................................................

6, do/ like/ Why/ you/ monkeys/ ? /
.............................................................................................................

ĐÁP ÁN

Task 1. Choose the odd one out.


1 - animal; 2 - lion; 3 - why; 4 - elephant; 5 - funny;

Task 2. Điền từ thích hợp hoàn thành chỗ trống.

1 - stamps; 2 - sweet; 3 - books and pens; 4 - shirt; 5 - dolls

Task 3. Reorder the words to make meaningful sentences.

1 - What are the bears like?
2 - What animals do you like?
3 - Peter doesn't like the tigers.
4 - I like monkeys because they are funny.
5 - I don't like the tigers because they are scary.
6 - Why do you like monkeys?

Nguồn: Tổng hợp
 

Đăng nhập

Hoặc Đăng nhập sử dụng

Ôn thi THPT QG

Shoutbox
Đăng nhập để sử dụng ChatBox
  1. songngu songngu:
    Ko thaya ai nhỉ??
  2. D2KT D2KT:
    Chào tuần mới cả nhà. An lành và sức khoẻ tốt nhé!
  3. D2KT D2KT:
    Shoutbox has been pruned!

Tin tức bạn bè

Cách ly cả nước 15 ngày, hoặc lâu hơn. Hiccc
D2KT wrote on Nguyen Thuc Chi's profile.
Chào bạn mới!

Cảm ơn bạn đã tham gia diễn đàn. Hãy để lại câu hỏi/chia sẻ tài liệu hay nhé!
Baivanhay wrote on Thầy Kiên TN's profile.
Chào @Thầy Kiên TN

@Thầy Kiên TN hãy viết 1 đoạn nói về nội dung có chứa các tag nhé. Trong nhiều bài thầy đăng có tag mà không có cụm từ tương ứng trong bài viết, xin hãy làm theo bài hướng dẫn sau

Cảm ơn!

Chủ đề TOP

Thành viên trực tuyến

Không có thành viên trực tuyến.

Diễn đàn Kiến thức

  • Diễn đàn Kiến thức (D2KT) dành cho học sinh - Teens kết bạn, học tập và chia sẻ sở thích. DiendanKienThuc.com đang thử nghiệm và xin giấy phép hoạt động mxh.